Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

Länesedan jag bloggade

Av Sofia - 16 januari 2010 15:37

Usch, jag är verkligen en dålig bloggare... Har inte skrivit på evigheter. Har varken haft ork eller lust. Får se om detta blir en engångsföreteelse eller om jag kan komma igång med bloggandet igen.


Jag har mått dåligt nästan hela hösten. Värken i kroppen blir mig för övermäktig ibland och sen blir jag deppig på det... och så blir det mer värk för att jag är deppig o.s.v


Just nu är jag i alla fall inte så deppig, kanske därför jag kom på idag att jag ju har en blogg som jag inte tittat till på evigheter.


Tycker att vi har en underbar årstid nu. Älskar snö och kyla, tror det har gjort sitt till att deppigheten har minskat. Bara jag tittar ut genom fönstret så njuter jag. Det är så underbart vitt ute, massor av snö, rimfrost på träden, ja i princip allt är vitt, ...så vackert. Sen gillar jag kyla, det skall vara kallt på vintern, man skall känna att det biter i kinderna och höra knarrandet under skosulorna. Underbart!!


Nu har vi ju fått varmare, här har vi ca -5 grader idag. Jag skulle föredra runt -10 grader, det är min ideal temperatur på vintern.    Då kan de dessutom inte salta vägarna, ha, ha... gillar inte saltade vägar, blir så slaskigt och äckligt då. Vindrutetorkarna måste gå på högvarv och spolarvätskan tar ständigt slut. Det är inte bra för djur och natur heller med denna salt. Uscha...


Nu skall jag ta mig en kopp kaffe och njuta lite av eftermiddagen innan den övergår till kväll.


Ha det så bra alla!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 20 januari 2010 23:58

Usch, jag har bara tråkiga saker och gnäll att skriva om just nu. Egentligen så borde man inte blogga då, men då blir ju bloggen tom som den ju varit så länge, alltså tom från uppdateringar.   Har så ont i kroppen, blir galen snart om jag inte få...

Av Sofia - 18 januari 2010 08:58

Natten har varit usel. Har inte kunnat sova... Kroppen värker, och värker och värker och värker... sen värker den lite till.      Jag skall nu efter morgon bestyren krypa ner i sängen en stund igen. En timmer hinner jag vila i alla fall sen måste...

Av Sofia - 17 januari 2010 17:57

Kunde inte sova i natt... kroppen värkte så jag höll på att bli tokigt. vid åtta tiden så lyckades jag i alla fall äntligen sova. Sen sov jag i ca fyra timmar. Är trött och mör i kroppen nu, jag som hade hoppats på en bra dag. Suck...   Ute har d...

Av Sofia - 17 januari 2010 00:40

Ikväll har det blivit en hel del tv-tittande. Suttit i nästan fyra timmar och tittat, var väldigt rastlös på slutet, har svårt att sitta stilla så länge och koncentrera mig. Men det är mysigt att ha hela familjen samlad i alla fall. Att mysa med lite...

Av Sofia - 6 oktober 2009 00:09

Helgen har bara susat förbi. Den mesta delen av helgen låg jag i sängen. Har haft migrän. Legat en stor del av dagen i dag också. Nu mår jag dock bättre och hoppas på att jag slipper migränen i morgon.   Vill så gärna bli piggare igen, orka göra ...

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hoppet med Blogkeen
Följ Hoppet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se