Direktlänk till inlägg 6 oktober 2009

Migrän dagar

Av Sofia - 6 oktober 2009 00:09

Helgen har bara susat förbi. Den mesta delen av helgen låg jag i sängen. Har haft migrän. Legat en stor del av dagen i dag också. Nu mår jag dock bättre och hoppas på att jag slipper migränen i morgon.


Vill så gärna bli piggare igen, orka göra saker och så... nu orkar jag ingenting, hade jag inte ljudböcker att lyssna på så skulle jag nog bli tokig. Har lyssnat på massor av böcker den senaste tiden.


Drömmer om att åtminstone orka vara uppe 5-6 timmar i streck utan att behöva lägga mig och vila. Drömmer, drömmer... tänk om det kunde få bli så...

 
ANNONS
 
Frida

Frida

6 oktober 2009 00:15

Usch, migrän är verkligen inte roligt :/ Krya på dig!

http://fridawittur.blogg.se

 
-Nena-

-Nena-

6 oktober 2009 12:44

Jag hoppas att du slipper mer migrän nu och att du kan får vara uppe och göra det du vill utan att behöva betala sen.

Kram

http://nena.bloggagratis.se

 
-Nena-

-Nena-

19 november 2009 21:40

Tittar in för att se hur det är.
Hoppas att allt är bra med dig...

Kram!

http://nena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 20 januari 2010 23:58

Usch, jag har bara tråkiga saker och gnäll att skriva om just nu. Egentligen så borde man inte blogga då, men då blir ju bloggen tom som den ju varit så länge, alltså tom från uppdateringar.   Har så ont i kroppen, blir galen snart om jag inte få...

Av Sofia - 18 januari 2010 08:58

Natten har varit usel. Har inte kunnat sova... Kroppen värker, och värker och värker och värker... sen värker den lite till.      Jag skall nu efter morgon bestyren krypa ner i sängen en stund igen. En timmer hinner jag vila i alla fall sen måste...

Av Sofia - 17 januari 2010 17:57

Kunde inte sova i natt... kroppen värkte så jag höll på att bli tokigt. vid åtta tiden så lyckades jag i alla fall äntligen sova. Sen sov jag i ca fyra timmar. Är trött och mör i kroppen nu, jag som hade hoppats på en bra dag. Suck...   Ute har d...

Av Sofia - 17 januari 2010 00:40

Ikväll har det blivit en hel del tv-tittande. Suttit i nästan fyra timmar och tittat, var väldigt rastlös på slutet, har svårt att sitta stilla så länge och koncentrera mig. Men det är mysigt att ha hela familjen samlad i alla fall. Att mysa med lite...

Av Sofia - 16 januari 2010 15:37

Usch, jag är verkligen en dålig bloggare... Har inte skrivit på evigheter. Har varken haft ork eller lust. Får se om detta blir en engångsföreteelse eller om jag kan komma igång med bloggandet igen. Jag har mått dåligt nästan hela hösten. Värken...

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hoppet med Blogkeen
Följ Hoppet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se