Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Bara sjuk och sjuk

Av Sofia - 8 september 2009 01:04

När jag precis tagit mig igen om 5-6 veckors förkylning till och från med en kraftig bihåleinflammation som följd och sen varit utan antibiotika i ungefär en vecka då slår det till igen... förkylningen... Är febrig, ont i halsen ,snuvig och värk i hela kroppen... orkar snart inte med det här... Nu blir det väl bihålorna igen, hann ju knappt läka ut den förra... suck.

 
ANNONS
 
-Nena-

-Nena-

8 september 2009 12:47

Usch vad jobbigt när det bara går runt så där.
Hoppas att du slipper bihålor denna gången.

Kram och krya på dig

http://nena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sofia

9 september 2009 01:08

Tack Nena! Just nu känns det ganska hopplöst... :( Men det vänder väl får jag hoppas.

 
-Nena-

-Nena-

28 september 2009 15:39

Jag hoppas att du mår bättre nu.

((Kram))

http://nena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sofia

4 oktober 2009 02:33

Tack Nena!! Jag mår bättre i förkylning och sånt... men mår dåligt på andra sätt... men jag kommer väl repa mig... det måste jag.
Tack för att du inte glömt mig! Kram!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 20 januari 2010 23:58

Usch, jag har bara tråkiga saker och gnäll att skriva om just nu. Egentligen så borde man inte blogga då, men då blir ju bloggen tom som den ju varit så länge, alltså tom från uppdateringar.   Har så ont i kroppen, blir galen snart om jag inte få...

Av Sofia - 18 januari 2010 08:58

Natten har varit usel. Har inte kunnat sova... Kroppen värker, och värker och värker och värker... sen värker den lite till.      Jag skall nu efter morgon bestyren krypa ner i sängen en stund igen. En timmer hinner jag vila i alla fall sen måste...

Av Sofia - 17 januari 2010 17:57

Kunde inte sova i natt... kroppen värkte så jag höll på att bli tokigt. vid åtta tiden så lyckades jag i alla fall äntligen sova. Sen sov jag i ca fyra timmar. Är trött och mör i kroppen nu, jag som hade hoppats på en bra dag. Suck...   Ute har d...

Av Sofia - 17 januari 2010 00:40

Ikväll har det blivit en hel del tv-tittande. Suttit i nästan fyra timmar och tittat, var väldigt rastlös på slutet, har svårt att sitta stilla så länge och koncentrera mig. Men det är mysigt att ha hela familjen samlad i alla fall. Att mysa med lite...

Av Sofia - 16 januari 2010 15:37

Usch, jag är verkligen en dålig bloggare... Har inte skrivit på evigheter. Har varken haft ork eller lust. Får se om detta blir en engångsföreteelse eller om jag kan komma igång med bloggandet igen. Jag har mått dåligt nästan hela hösten. Värken...

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hoppet med Blogkeen
Följ Hoppet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se