Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Varm dag

Av Sofia - 10 augusti 2009 18:12

Idag har jag varit i stan, längesedan senast. Jag och dottern har klippt oss. Det är så skönt att gå till frisören och bli ompysslad ett tag. Det brukar inte synas så mycket att jag har klippt mig eftersom jag har långt hår och bara toppar det lite och klipper luggen. Mannen säger varenda gång att det inte syns att jag klippt mig och det kostar så mycket. Men själv klipper han sig var femte vecka så det blir ju ännu dyrare brukar jag kontra med ;)


Vi har haft sol nu i flera dagar, varmt och klibbigt. Åskade en liten stund idag men det hjälpte inte mot klibbigheten.


Igår var vi och badade och det var så underbart skönt för hela kroppen att få svalka av sig. Idag hinner vi tyvärr inte det så det är väl bara att svettas på...


Nu skall jag ta tag i tvätthögen och se om jag kan få den att krympa lite ;) 
ANNONS
 
lollo

lollo

11 augusti 2009 16:51

Hej!
Karlar begriper inte det där med att klippa sig och må väl för en stund.Visst är det skönt att bli ompysslad./Lollo

http://lollopettersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 20 januari 2010 23:58

Usch, jag har bara tråkiga saker och gnäll att skriva om just nu. Egentligen så borde man inte blogga då, men då blir ju bloggen tom som den ju varit så länge, alltså tom från uppdateringar.   Har så ont i kroppen, blir galen snart om jag inte få...

Av Sofia - 18 januari 2010 08:58

Natten har varit usel. Har inte kunnat sova... Kroppen värker, och värker och värker och värker... sen värker den lite till.      Jag skall nu efter morgon bestyren krypa ner i sängen en stund igen. En timmer hinner jag vila i alla fall sen måste...

Av Sofia - 17 januari 2010 17:57

Kunde inte sova i natt... kroppen värkte så jag höll på att bli tokigt. vid åtta tiden så lyckades jag i alla fall äntligen sova. Sen sov jag i ca fyra timmar. Är trött och mör i kroppen nu, jag som hade hoppats på en bra dag. Suck...   Ute har d...

Av Sofia - 17 januari 2010 00:40

Ikväll har det blivit en hel del tv-tittande. Suttit i nästan fyra timmar och tittat, var väldigt rastlös på slutet, har svårt att sitta stilla så länge och koncentrera mig. Men det är mysigt att ha hela familjen samlad i alla fall. Att mysa med lite...

Av Sofia - 16 januari 2010 15:37

Usch, jag är verkligen en dålig bloggare... Har inte skrivit på evigheter. Har varken haft ork eller lust. Får se om detta blir en engångsföreteelse eller om jag kan komma igång med bloggandet igen. Jag har mått dåligt nästan hela hösten. Värken...

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hoppet med Blogkeen
Följ Hoppet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se