Direktlänk till inlägg 5 augusti 2009

Längesedan

Av Sofia - 5 augusti 2009 04:00

Oj så längesedan jag var in här och skrev något. Har inte orkat... och har inte haft tid. Det är mycket som händer på sommaren...


Går fortfarande med en förkylning i kroppen som inte vill ge med sig, det är jätte jobbigt. Har tappat räkningen på vilken vecka det är nu, tror det är femte eller rentav sjätte veckan med förkylning. Bihålorna krånglar också... Men någongång skall det väl gå över hoppas jag. 

Känner mig bättre ena dagen och sämre andra så det blir aldrig av att jag går till läkaren för jag tänker hela tiden att nu blir det bra... 


Har svårt att sova i natt... men förra natten sov jag som en stock, så underbart skönt att få sova ordentligt åtminstone en natt.


Hoppas ni alla har det bra i sommaren...

 
ANNONS
 
-Nena-

-Nena-

5 augusti 2009 13:50

Blir lätt så på sommaren att det är så mycket annat som kommer i mellan.

Tråkigt att din förkylning inte gett med. Det är en seg en den där.
Jag är fortfarande snuvig efter min men mår inte dåligt av det i alla fall.

Krya på dig kram får du av mig.

http://nena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sofia

8 augusti 2009 03:36

Jo, sommarförkylningar brukar inte ge sig så lätt. Så frustrerande bara att ena dagen tro att nu är det bättre, men nästa är det dåligt igen.

Tack för krya på dig kramen,den behövdes!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 20 januari 2010 23:58

Usch, jag har bara tråkiga saker och gnäll att skriva om just nu. Egentligen så borde man inte blogga då, men då blir ju bloggen tom som den ju varit så länge, alltså tom från uppdateringar.   Har så ont i kroppen, blir galen snart om jag inte få...

Av Sofia - 18 januari 2010 08:58

Natten har varit usel. Har inte kunnat sova... Kroppen värker, och värker och värker och värker... sen värker den lite till.      Jag skall nu efter morgon bestyren krypa ner i sängen en stund igen. En timmer hinner jag vila i alla fall sen måste...

Av Sofia - 17 januari 2010 17:57

Kunde inte sova i natt... kroppen värkte så jag höll på att bli tokigt. vid åtta tiden så lyckades jag i alla fall äntligen sova. Sen sov jag i ca fyra timmar. Är trött och mör i kroppen nu, jag som hade hoppats på en bra dag. Suck...   Ute har d...

Av Sofia - 17 januari 2010 00:40

Ikväll har det blivit en hel del tv-tittande. Suttit i nästan fyra timmar och tittat, var väldigt rastlös på slutet, har svårt att sitta stilla så länge och koncentrera mig. Men det är mysigt att ha hela familjen samlad i alla fall. Att mysa med lite...

Av Sofia - 16 januari 2010 15:37

Usch, jag är verkligen en dålig bloggare... Har inte skrivit på evigheter. Har varken haft ork eller lust. Får se om detta blir en engångsföreteelse eller om jag kan komma igång med bloggandet igen. Jag har mått dåligt nästan hela hösten. Värken...

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hoppet med Blogkeen
Följ Hoppet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se