Alla inlägg under juli 2009

Av Sofia - 1 juli 2009 14:46

Har varit i stan nu, hela familjen. Roligt, men varmt och svettigt trots att det kom en liten regnskur, men av det regnet märks ingenting nu. lite mindre folk i dag i alla fall, eller så var det vi som var i fel eller rättare sagt rätt ände av staden.


Jag har köpt nya joggingskor, eller walkingskor som de egentligen heter. Hittade ett par sköna, snygga vita på rea, jippie! Mina gamla var så utslitna så jag fick ont i fötterna av dem. Köpte mig även ett par röda "foppatofflor" tror jag de kallas ibland, ni vet, de där i plast som "alla" går omkring med nuför tiden. Jag har inte haft sådana förut men kom på att det är praktiskt att ha i trädgården och på badstranden. Jag köpte inte orginalen utan ett par billiga för 120:-

Min man köpte ett par svarta, ett annat märke för 20:- mindre än mig. Jag provade dem men tyckte inte de var lika sköna. Dottern fick tag på två par skor, billiga i tyg, bra att ha på sommaren, ett par kostade bara 50:-, det är bra priser det tycker jag.

Mannen fick även tag på ett par byxor som slutar nere vid knäna, sådana behövde han, hans gamla ser anskrämliga ut så jag är så glad att han köpte nya. Dottern köpte även en supersnygg väska, den köpte hon för egna pengar, hon skall ha den till skolan i höst. Den är svart, röd och lite grått i rockmönster med nitar och kedjor, helt hennes stil. ;)


Ja, sen köpte vi också billiga jordgubbar, 10:- litern, köpte två liter som vi skall äta senare idag. Till midsommar betalade jag 45:- för en liter jordgubbar, och ja, de här billiga är svenska de också. Är väl värmen som satt fart på jordgubbarna nu. Detta pris var på torget, i affären tog de 25:- litern, billigt det också i jämförelse med hur det har varit.


Nu skall jag vila en stund, är trött och öm i kroppen...

Av Sofia - 1 juli 2009 01:39

Idag har jag badat för första gången i år. Vad skönt det var att svalka av sig!!


Men det var tråkigt för det var inte så fräscht i vattnet och på badplatsen. Först så var det en massa skit från Kanadagäss som man fick hoppa emellan för att ta sig ner till stranden. Väl i vattnet så var botten äcklig och det flöt omkring små gröna prickar av någotslag i vattnet som gjorde det grumligt. Det luktade konstigt också. Kände mig smutsig efter badet och duschade av mig när jag kom hem.

Vattnet testas hela tiden så det skall vara okej att bada där, men det kändes inte ok, vi skall åka till ett annat ställe nästa gång. 

Ifrån den sjön tar kommunen sitt vatten, tur man har eget vatten :) Visst, de filtrerar ju och vattnet måste ju vara rent som kommer i kranarna, men när man ser hur sjön ser ut så är man ändå glad att man inte har kommunalt vatten.


Var in en sväng till stan på förmiddagen också. Det var alldeles fullt med folk, hittade knappt någon parkering. Såg ut att vara många turister där. Det var folk överallt, långa köer i affärerna och fullt ute på gatan. Jobbigt när det blir för mycket folk tycker jag.


Ikväll har vi tittat på teve och bara slappat. Imorgon blir det nya aktiviteter igen. Skall till stan ännu en vända, hoppas det är mindre folk ute då.


Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards