Alla inlägg under juli 2009

Av Sofia - 5 juli 2009 06:36

Kan inte sova....!!


Blir galen på det här...!!!!! Nu är det ju redan morgon, jag skulle upp tidigt var det tänkt, har massor att göra idag... suck.


Jag var trött när jag lade mig och trodde att det skulle gå bra att somna, men inte då. Ligger där kvarvaken fast jag är trött, förstår inte hur den kombinationen går ihop egentligen. Lyssnar på lite ljudbok och efter ett tag tar jag en insomningstablett. Men nehej, den gjorde mig gäspig, men somna det gick inte. Mer ljudbok, utan resultat...


Sen började myrinvasionen i benen, tillsammans med mössen som gnager och gnager. Fattar inte vad de skall vara och gnaga i mina ben för och varför myrorna skall springa runt i mina benmuskler. De kan väl hålla sig hemma, jag har inte bjudit in dem.


Varit uppe och tagit värktabletter och smörjt benen med salva, men nu är de alldeles sprattliga och jag kan inte hålla dem stilla. Lönlöst att sova... blir som sagt galen på detta. Skulle vilja ha en tablett som fick mig att sova ordentligt, som jag kunde ta ibland bara, då det är som värst.


Åh... denna kropp, varför ger den upp så lätt.... suck

Av Sofia - 5 juli 2009 02:01

Är förkyld... inte roligt... men man kan ju ha det värre.


Idag har det regnat, sen har solen lyst och värmt för fullt, sen har det regnat, och sen kommer solen o.s.v Man visste aldrig vad det skulle vara för väder när man tittade ut genom fönstret.


Har tvättat en hel del idag men varit tvungen att hänga tvätten inne på grund av vädrets växlande.


Nu är jag trött och skall gå och lägga mig. Skall bli skönt att sova...

Av Sofia - 4 juli 2009 23:52

Johnossi, igen...


De är bara så bra helt enkelt... En gitarrist och en trummis och de låter som en hel orkester.


Denna är lite lugnare... 

Av Sofia - 4 juli 2009 23:49

Jag lyssnar på Johnossi hela tiden numera, här kommer en video till.

Av Sofia - 4 juli 2009 21:07

Häromdagen var vi på konsert med Johnossi. Det var hur bra som helst!!


De är en av dotterns favoriter och efter att ha hört dem spelas av henne har de även blivit mina favoriter. Ja, så vi åkte iväg hela familjen och nu diggar även min man dem. Här nedan finns ett smakprov på dem. Lyssna och njut.

Av Sofia - 3 juli 2009 09:37

Här ösregnar det och åskar just nu. Skönt! Det behövs verkligen regn och lite urladdning i luften efter alla varma dagar.

Av Sofia - 2 juli 2009 01:18

Nu har jag tittat på Miss Marple. Hon är en härlig "tant", gillar henne, sådan vill jag bli när jag blir gammal. ;)


Jag är jättetrött och har ont i hela kroppen, mest i benen, skall lägga mig nu och hoppas på att jag kan somna. Brukar vara svårt att komma till ro då jag mår så här.


Önskar er alla en bra torsdag!

Av Sofia - 1 juli 2009 22:12

Nu sitter jag här och väntar på att duschen skall bli ledig. Behöver svalka av mig lite. Har varit ute och grejat lite i trädgården, är ju nu på kvällen som man kan klara av att göra lite, på dagarna är det alldeles för varmt att jobba i trädgården. Myggen har kalasat på mitt blod medans jag var ute. När det var som värst var jag prickig på armarna och benen av myggvampyrer som hade fest. Nåväl, det kliar en liten stund sen går det över, värre för dottern som jag skrivit om tidigare i bloggen.


Efter duschen skall jag titta på Miss Marple som jag spelat in, sen skall jag försöka somna lite tidigare i natt, får se hur det går med det.

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards