Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Rubrik saknas

Av Sofia - 23 juli 2009 09:04

Har inte sovit en blund på hela långa natten. Ör så överrött nu så jag vet knappt vad jag skriver.... (stavfel får jag rätta sen)


Jag har legat i sängen iflera timmar och försökt sova, det är omöljigt. Lyssnat på ljudbok och slappnatt av, men jag har också gått några brottningsmatscher med täcken och kuddar vilker knappast gör att man mår bättre...


Får bli en tröttsam dag... Kanske jag försöker vila lite underdagen då och då.... Inte första natten detta, undrar hur länge det skall sitta i denna gång den onda sömnlöshetern... suck...

 
ANNONS
 
-Nena-

-Nena-

30 juli 2009 23:57

Jag hoppas att allt är bra med dig.
Kram!

http://nena.bloggagratis.se

 
iesson

iesson

3 augusti 2009 00:36

Hej Du! Hittade dig via Nena. Jag e oxå en 67a med fibro, migrän, RLS och lite av varje.
Jag bråttas också med sömnstörningar och vet hur jobbigt det är att ligga vaken. I natt sov jag max 2 tim pga huvudvärk. Tog igen 5 tim sömn på dagen istället. Man måste ju sova ngn gång. Skicka några ((styrkekramar)):-)

http://iesson.bloggsida.se

 
Ingen bild

Sofia

5 augusti 2009 03:53

Tack Nena... Ja, det är väl rätt så hyfsat nu, men det har varit mycket och jag dras på en förkylning som aldrig går över. Har inte haft så mycket ork över till datorn. Tack för att du tänker på mig. :)

 
Ingen bild

Sofia

5 augusti 2009 03:56

Hej iesson! Roligt att du tittade in hos mig. Tack för styrkekramarna. :)
Ja, ibland får man sova igen på dagen det man missat på natten... är så jobbigt att inte kunna sova. Sov som en stock förra natten men nu är jag vaken som vanligt igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 20 januari 2010 23:58

Usch, jag har bara tråkiga saker och gnäll att skriva om just nu. Egentligen så borde man inte blogga då, men då blir ju bloggen tom som den ju varit så länge, alltså tom från uppdateringar.   Har så ont i kroppen, blir galen snart om jag inte få...

Av Sofia - 18 januari 2010 08:58

Natten har varit usel. Har inte kunnat sova... Kroppen värker, och värker och värker och värker... sen värker den lite till.      Jag skall nu efter morgon bestyren krypa ner i sängen en stund igen. En timmer hinner jag vila i alla fall sen måste...

Av Sofia - 17 januari 2010 17:57

Kunde inte sova i natt... kroppen värkte så jag höll på att bli tokigt. vid åtta tiden så lyckades jag i alla fall äntligen sova. Sen sov jag i ca fyra timmar. Är trött och mör i kroppen nu, jag som hade hoppats på en bra dag. Suck...   Ute har d...

Av Sofia - 17 januari 2010 00:40

Ikväll har det blivit en hel del tv-tittande. Suttit i nästan fyra timmar och tittat, var väldigt rastlös på slutet, har svårt att sitta stilla så länge och koncentrera mig. Men det är mysigt att ha hela familjen samlad i alla fall. Att mysa med lite...

Av Sofia - 16 januari 2010 15:37

Usch, jag är verkligen en dålig bloggare... Har inte skrivit på evigheter. Har varken haft ork eller lust. Får se om detta blir en engångsföreteelse eller om jag kan komma igång med bloggandet igen. Jag har mått dåligt nästan hela hösten. Värken...

Presentation

Omröstning

Varför besöker du denna blogg?
 Brukar titta in här då och då
 Trillade in via en sökmotor
 Kom in via "förstasidan"
 Surfade runt och råkade hamna här
 Annat
 Hittade hit via en annan blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hoppet med Blogkeen
Följ Hoppet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se